Veiledning til fagbrev i sikkerhetsfaget

Forberedt as gir veiledning til deg som har jobbet som vekter i 5 år. Vi kommer til å jobbe med alle forberedelser som er nødvendig opp mot eksamen og hva du trenger mot fagprøven i fagprøvenemnda. Veiledningen foregår hos oss i Industriveien 1, 2020 Skedsmokorset. Vi gjennomfører både en til en og veiledning i gruppe.

Forberedt as har gjennom 5 kurs  hatt tilsammen 60 elever sammen med studieforbund. De vi kjenner til som har gått opp til eksamen, har bestått. Nå ønsker vi å ha deg som elev direkte hos oss i Forberedt as. Vår plan er å følge deg hele veien til bestått fagbrevet. Veiledningen legges opp individuell og vil være en blanding av oppmøte, nettbasert, videokonferanser. Vi jobber både i gruppe og enkeltelev. Samlingene kommer ti å være både teoretiske og praktisk treninger. Av praktisk øvelser kan nevnes brannvern med brannslokking, stort skadested og førstehjelp med dokumentert kvalitetssikring av HLR ferdigheter.

Booking av veiledning kan du gjøre på vår online bookingside her

Mål 1 er eksamen i sikkerhetsfag SIK3102 som gjennomføres på en videregående skole i begynnelsen av juni og desember.

Mål 2 er fagprøven, den melder du deg opp til etter gjennomført eksamen SIK3102 hos din fylkeskommune. Noen har egne prøvenemnder, andre sender det til nabo fylke.

Her er reglene for deg som snart har jobbet som vekter i 5 år eller mer.

Arnt Rikard Alvestad er født i 1970 og er grunnlegger og eier av Forberedt as. Han har fagbrev i sikkerhetsfaget og er offentlig godkjent hjelpepleier. Arnt Rikard har jobbet med undervisning siden 1988, som instruktør i Norsk Folkehjelp, Luft Forsvaret, Heimevernet, Røde Kors Hjelpekorps, Hafslund Sikkerhet og Vakt Service/ Nokas. Arnt Rikard har befalsutdanning fra Heimevernet og instruktør og veileder utdanning fra Heimevernet, Norsk Folkehjelp og Røde Kors.

Bestill din veiledning her

Kjenner du noen som kan trenge informasjon, her er vår flyer: veiledning, hele veien til fagbrev